Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Er dit gulv lavet af bløde træsorter som eksempelvis fyr-træ også kendt som plankegulv så er en gulvafhøvling den rette måde at behandle gulvet på. En afhøvling af dit gulv kan især gøre underværker der hvor gulvbrædderne er blevet behandlet med en mørk lak endvidere kan det gøre dit gulv mere plant og jævnt at gå på. En afhøvling dit gulv bliver udført med en gulvhøvl med meget skarpe knive der fjerner det øverste lag af det gamle slidte gulv. Det er en proces der kræver stor erfaring så vi anbefaler at du overlader det til en professionel gulvmand.

En gulvafhøvling giver dit gamle gulv nyt liv

Man bruger typisk også en gulvafhøvling til meget udsatte gulve der i den grad trænger til en kærlig hånd. Efter at gulvmanden har fjerne toppen af gulvet med en maskine med 2-3 knive der høvler gulvet skal dit gulv typisk have en almindelig gulvafslibning efterfølgende for at få en glat og pæn overflade på dit trægulv.

Få tilbud på din gulvafhøvling fra flere gulvsliber

Når din gulvafhøvling er færdig skal gulvet behandle med enten olie eller lak eller andet. Det kommer helt an på hvad du har af ønsker samt hvilken type gulv der er tale om. Du kan altid tage en snak med gulvsliberen omkring hvad der er af muligheder for farver og udseende inden han går i gang med at overfladebehandle dit gulv. Efter at gulvet er blevet overfladebehandlet og har fået lov at tørre færdigt er resultatet et gulv der kommer til fremstå som helt nyt og som du med garanti vil blive meget glad for i mange frem i tiden. Du kan igennem os indhente gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafhøvling og gulvafslibning. Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet og efterfølgende modtager du de forskellige tilbud.

Gulvafhøvling