Gulvafslibning Aalborg2019-09-07T11:02:51+02:00
Forside » Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført professionel gulvafslibning i Ålborg og omegn

D

et er kun fantasien, der sætter grænser for hvilket præg du vil sætte på dit gulv, efter en gulvafslibning. Det kan enten behandles med lud eller lak eller olie. For at være sikker på, at du får lige nøjagtigt det udtryk i gulvet, som du ønsker, så tag en snak med din lokale gulvsliber inden, at han går i gang med gulvafslibningen. Du kan være helt sikker på, at du vil blive fyldt med glæde og forundring over, hvor flot slutresultatet er blevet. Dit nye gulv kan du have glæde af i mange frem i tiden, og det vil helt sikkert give dig et smil på læben i hverdagen og være et af de lyspunkter, der er med til at gøre dit hjem, til det perfekt hjem. Et trægulv er nemlig et levende materiale, der bliver smukkere og smukkere med i løbet af årene. Denne viden kender gulvafslibning Aalborg til, og det er med til at gøre deres arbejde perfekt.

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi løser alle gulvopgaver billigst!

Gulvafslibning Aalborg kender også til dørens bundstykke, eller som de fleste af os kalder det, dørtrinnet. Det bliver som regel udsat for et enormt hårdt slid igennem årene. Ved yderdøren kan det ikke undgås, at fugt og udtørring i løbet af årene sætter sit aftryk, og at det kommer med tiden kommer til at se knap så pænt ud. Det er derfor en god idé, mindst en gang om året, at give det en let afslibning, og efterfølgende behandle det med olie eller lak. På denne måde, holder dørtrinet mindst lige så længe, som selve døren. Kært barn har mange navne, som man siger i Ålborg, og det gælder også med ordet dørtrin. I visse dele af Danmark kalder man det for et fodtrin eller en dørtærskel. Mens at det andre steder kaldes for et fodspark eller et bundstykke.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi udføre alle former for gulvopgaver

Når du alligevel har gang i en gulvmand, kan du lige så godt få en gulvafslibning pris på, at få slebet dine dørtrin med det samme. Det vil se meget underligt ud, hvis du ikke også fik slebet dine dørtrin, når nu du får slebet dit gulv. I langt de fleste tilfælde, er et dørtrin lavet af en meget hård træsort, da det skal kunne modstå meget stor belastning og slid. Den hårdeste træsort vi kender til i Danmark er Eg, og derfor er de fleste dørtrin lavet af Eg. Ved en gulvafslibning, vil en gulvsliber normalt give dørtrinet samme behandling som man giver gulvet. På denne måde opnår man det bedste gulvservice resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2019-07-31T15:46:48+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2019-07-31T15:47:27+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra flere gulvsliber i  Aalborg

Det kan være nødvendigt at vedligeholde sine dørtrin oftere end selve gulvet, hvis du ønsker at bibeholde dørtrinets pæne stand. Hver dag udsættes dørtrinet for en umådelig stor belastning på grund af sin ophøjning. Det er også derfor, at belastningen er langt større end på selve gulvet. Ofte ser man at dørtrinnet er rundt og meget slidt på midten. Det kan enten skyldes mange års slid eller simpelthen, at dørtrinnet er lavet i et alt for blødt materiale, som eksempelvis træsorterne Gran eller Fyr. På grund af det meget store slid og belastning som dørtrinet udsættes for dagligt, overfladebehandler gulvmanden det ofte med en lakering, mens at man giver gulvet en alm. gulvbehandling og i særlige tilfælde kan det kræve en gulvafhøvling først. 

Få 3 uforpligtende tilbud