Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg løser alle gulvopgaver billigst!

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket præg du vil sætte på dit gulv efter en gulvafslibning. Det kan enten behandles med lud eller lak eller olie. For at være sikker på at du får lige nøjagtigt det udtryk i gulvet som du ønsker så tag en snak med gulvmanden inden han går i gang med gulvafslibningen. Du kan være helt sikker på at du vil blive fyldt med glæde og forundring over hvor flot slutresultatet er blevet. Dit nye gulv kan du have glæde af i mange frem i tiden og det vil helt sikkert give dig et smil på læben i hverdagen og være et af de lyspunkter der med til at gøre dit hjem til det perfekt hjem. Et trægulv er nemlig et levende materiale der bliver smukkere og smukkere med i løbet af årene. Denne viden kender gulvafslibning Aalborg til og det er med til at gøre deres arbejde perfekt.

Få udført professionel gulvafslibning i Ålborg

Gulvafslibning Aalborg kender også til dørens bundstykke eller som de fleste af os kalder det dørtrinnet er som regel udsat for et enormt hårdt slid igennem årene. Ved yderdøren kan det ikke undgås at fugt og udtørring i løbet af årene sætter sit aftryk og at det kommer med tiden til at se knap så pænt ud. Det er derfor en god idé mindst en gang om året at give det en let afslibning og efterfølgende behandle det med olie eller lak. På denne måde holder dørtrinet mindst lige så længe som selve døren. Kært barn har mange navne som man siger i Ålborg og det gælder også med ordet dørtrin. I visse dele af Danmark som eksempelvis i Odense, København og Århus kalder man det for et fodtrin eller en dørtærskel. Men man kan også komme ud for at folk kalder det for et fodspark eller et bundstykke.

Vi udføre alle former for gulvbehandling i Ålborg og omegn

Når du alligevel har gang i en gulvmand kan du lige så godt få en gulvafslibning pris på at få slebet dine dørtrin med det samme. Det vil se meget underligt ud hvis du ikke også fik slebet dine dørtrin når nu du får slebet dit gulv. I langt de fleste tilfælde er et dørtrin lavet af en meget hård træsort da det skal kunne modstå meget stor belastning og slid. Den hårdeste træsort vi kender til i Danmark er træsorter Eg og derfor er de fleste dørtrin lavet af Eg. Ved en gulvafslibning vil gulvsliberen normalt give dørtrinet samme behandling som man giver gulvet. På denne måde opnår man det bedste resultat.

Her får du det bedste tilbud i Ålborg og omegn

Det kan være nødvendigt at vedligeholde sine dørtrin oftere end selve gulvet hvis du ønsker at bibeholde dørtrinets pæne stand. Hver dag udsættes dørtrinet for en umådelig stor belastning på grund af sin ophøjning. Det er også derfor at belastningen er langt større end på selve gulvet. Ofte ser man at dørtrinnet er rundt og meget slidt på midten. Det kan enten skyldes mange års slid eller simpelthen at dørtrinnet er lavet i et alt for blødt materiale som eksempelvis træsorterne Gran eller Fyr. På grund af det meget store slid og belastning som dørtrinet udsættes for dagligt overfladebehandler man det ofte med en lakering mens man giver gulvet en alm. gulvbehandling.

Gulvafslibning Aalborg