Gulvafslibning Aarhus2020-11-30T10:54:41+01:00
Forside » Gulvafslibning Aarhus

Gulvafslibning Aarhus

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få gratis tilbud på din gulvafslibning i Aarhus og omegn

Lige meget hvilket gulv man har, og om det er i en lejlighed eller i et hus. Så bliver gulvet igennem årene slidt af alle de mange kilometer, der bliver gået på det hver dag. Derfor ender det med, at man får et gulv der ridset og misfarvet. Men det er nemt, at give dit gamle gulv nyt liv og få rettede op på ridser og misfarvning med en afslibning. Og det er nemt, at finde frem til den billigste gulvafslibning i Århus eller omegn igennem os. Det kræver kun, at du udfylder vores online skema med ganske få informationer. Efterfølgende modtager du flere forskellige tilbud via din e-mail eller din telefon. Du kan nemt spare helt op til 70% på din gulvafslibning i Århus, ved at sammenligne gulvafslibning priser, fra flere forskellige gulvsliber i Århus. Kig tilbuddene igennem efterhånden som du modtager dem. Finder du et tilbud, som du vil benytte dig af, er det bare at tage kontakt til gulvfirmaet i Århus og aftale nærmere.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra professionel gulvsliber i Aarhus

Desværre begår mange mennesker den meget store fejl, at de selv begynder at slibe deres trægulve fordi, at de tror at de kan spare penge på lige at gøre det selv. Det kan selvfølgelig også virke fristende lige at smutte ned hos den lokale udlejer af maskiner. Men det kommer man helt sikkert til at fortryde mange efterfølgende. Ikke engang en top professionel gulvmand ville leje en maskine i en sådanne udlejningsforretning. Det svarer til at slibe gulvet med en græsslåmaskine. Det kan derfor ikke understreges nok gange. Lad for guds skyld vær med selv, at gå i gang med at slibe dine trægulve. Det kræver mange års erfaring, at slibe et gulv rigtigt, så man ikke forvolder skade på gulvet under processen. Book derfor en professionel gulvsliber til gulv opgaven i Århus eller andre steder i Jylland igennem os.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Spar mange penge på din gulvafslibning

Du kan selv være med til at mindske prisen på din gulvafslibning pris ved at sørge for, at der ryddet og gjort klar i de rum, hvor du ønsker afslibning udført. Du skal rydde rummene for møbler og evt. gulvtæpper. Det er også vigtigt, at du fjerne lister der måtte gå på kryds og tværs af rummet. Er du i tvivl om hvad du ellers kan gøre, så tag en snak med den gulvsliber i Århus, der skal udføre gulvservice opgaven, og høre dem om, hvad de ønsker. Husk også, at fra gulv opgaven starter til den slutter, skal du regne med 3 – 4 dage, før du igen kan gå på gulvet. Dette er bl.a. fordi at gulvet efter gulvafslibningen skal behandles med olie eller lak alt efter hvilken type gulv der er tale om. Da gulvet skal have lak eller olie mere en gang og det også skal nå at tørre igen, tager det derfor et par dage.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top