Gulvafslibning Aarhus2019-09-07T11:03:57+02:00
Forside » Gulvafslibning Aarhus

Gulvafslibning Aarhus

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få gratis tilbud på din gulvafslibning i Aarhus og omegn

L

ige meget hvilket gulv man har, og om det er i en lejlighed eller i et hus. Så bliver gulvet igennem årene slidt af alle de mange kilometer, der bliver gået på det hver dag. Derfor ender det med, at man får et gulv der ridset og misfarvet. Men det er nemt, at give dit gamle gulv nyt liv og få rettede op på ridser og misfarvning med en afslibning. Og det er nemt, at finde frem til den billigste gulvafslibning i Århus eller omegn igennem os. Det kræver kun, at du udfylder vores online skema med ganske få informationer. Efterfølgende modtager du flere forskellige tilbud via din e-mail eller din telefon. Du kan nemt spare helt op til 70% på din gulvafslibning i Århus, ved at sammenligne gulvafslibning priser, fra flere forskellige gulvsliber i Århus. Kig tilbuddene igennem efterhånden som du modtager dem. Finder du et tilbud, som du vil benytte dig af, er det bare at tage kontakt til gulvfirmaet i Århus og aftale nærmere.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra professionel gulvsliber i Aarhus

Desværre begår mange mennesker den meget store fejl, at de selv begynder at slibe deres trægulve fordi, at de tror at de kan spare penge på lige at gøre det selv. Det kan selvfølgelig også virke fristende lige at smutte ned hos den lokale udlejer af maskiner. Men det kommer man helt sikkert til at fortryde mange efterfølgende. Ikke engang en top professionel gulvmand ville leje en maskine i en sådanne udlejningsforretning. Det svarer til at slibe gulvet med en græsslåmaskine. Det kan derfor ikke understreges nok gange. Lad for guds skyld vær med selv, at gå i gang med at slibe dine trægulve. Det kræver mange års erfaring, at slibe et gulv rigtigt, så man ikke forvolder skade på gulvet under processen. Book derfor en professionel gulvsliber til gulv opgaven i Århus eller andre steder i Jylland igennem os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2019-07-31T15:46:48+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2019-07-31T15:47:27+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Spar mange penge på din gulvafslibning

Du kan selv være med til at mindske prisen på din gulvafslibning pris ved at sørge for, at der ryddet og gjort klar i de rum, hvor du ønsker afslibning udført. Du skal rydde rummene for møbler og evt. gulvtæpper. Det er også vigtigt, at du fjerne lister der måtte gå på kryds og tværs af rummet. Er du i tvivl om hvad du ellers kan gøre, så tag en snak med den gulvsliber i Århus, der skal udføre gulvservice opgaven, og høre dem om, hvad de ønsker. Husk også, at fra gulv opgaven starter til den slutter, skal du regne med 3 – 4 dage, før du igen kan gå på gulvet. Dette er bl.a. fordi at gulvet efter gulvafslibningen skal behandles med olie eller lak alt efter hvilken type gulv der er tale om. Da gulvet skal have lak eller olie mere en gang og det også skal nå at tørre igen, tager det derfor et par dage.

Få 3 uforpligtende tilbud