Gulvafslibning København2019-09-07T11:05:26+02:00
Forside » Gulvafslibning København

Gulvafslibning København

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Billigste gulvsliber priser i København

E

r du på udkig efter et godt tilbud på en gulvafslibning i København? Så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Vi er Danmarks største gratis formidling side på internettet. Vi formidler kontakten mellem dig og flere top professionelle gulvfirmaer på under to minutter. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores online skema med ganske få informationer og trykke send! Efterfølgende modtager du priser fra gulvsliber i København og omegn. De gulvfirmaer der viser interesse for din opgave vender tilbage med gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning. Kig de forskellige tilbud igennem, og se om der ikke skulle være et tilbud du ønsker at benytte dig. Er det tilfældet, er det bare at tage kontakt til den pågældende gulvmand og aftale nærmere omkring opgaven.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Find de bedste gulvsliber i København

Det kan ikke frarådes nok, selv at begynde at slibe dit gulv fordi, at man tror at man så kan spare penge. Det er meget nemmere at få en gulvafslibning pris i stedet for. Det kan i sidste ende koste en formue, at rette op på skaden man har forvoldt, ved at prøve, at gøre det selv. I værste tilfælde, skal der lægges et helt nyt trægulv, hvilket er alt andet end billigt. Det kan virke meget fristende selv at leje en maskine, hos en af de mange forretninger i København, der tilbyder dette på dagsbasis. Men selv en professionel gulvmand ville ALDRIG! leje en maskine i en sådanne forretning, da de maskiner som du kan leje, ikke har de rigtige knive og indstillinger der skal til for, at slibe et gulv rigtigt. Lad derfor vær med at gøre det selv. Det er billigere end du tror at hyre en professionel gulvsliber igennem os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Hvad skal jeg gøre inden at gulvmanden går i gang?2019-07-31T15:46:48+02:00

Det er vigtigt at de forskellige rum, hvor der skal udføres en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, at er helt tomme for møbler og andet. Det er også vigtigt at gulvmanden har adgang til strøm i de forskellige rum.

Da både en gulvafslibning og en gulvafhøvling er noget der både larmer og støver meget, er det god idé lige give naboerne besked om dette kommer til at ske inden at gulvmanden går i gang.

Kan gulvet modstå hunde eller katte poter?2019-07-31T15:47:27+02:00

Hvis du eksempelvis for overfladebehandlet dit trægulv med en tokomponent lak, som er en særdeles slidstærk lak, så vil både hunde og kattepoter ikke være noget problem.

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for at kunne give dig gratis og helt uforpligtende tilbud på din gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Book din gulvmand i København her

Det er vigtigt, at du er forberedt på, at det tager mellem 3 til 4 dage, fra at din gulvsliber starter med slibe dit gulv, til at du kan gå på det igen. Dette er bl.a. fordi, at når dit gulv er blevet slebet ned, skal det have olie eller lak alt efter hvilken type gulv der er tale om. Påføringen af enten olie eller lak skal gentages flere gange for at være helt sikker på at det trænger ordentligt ind i det ny slebet gulv. Når denne proces er overstået, skal man regne med 1 – 2 dages tørretid før gulvet igen kan betrædes. Så sørg for, at du har et andet sted at være mens dine gulve bliver slebet. Vær også meget forsigtig med hvordan du vasker gulvet efterfølgende. Der er forskellige fremgangsmåder når det kommer til vedligeholdelse af gulvet, alt efter om det er blevet lakeret eller om der kommet olie på. Du kan få tips og tricks af din gulvmand der udføre din gulvservice.

Få 3 uforpligtende tilbud