Gulvafslibning Odense2021-03-24T10:23:24+01:00
Forside » Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Høj kvalitet fra gulvfirma i Odense

Der kan være mange grunde til at du går med overvejelser om at det er på tide med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling i Odense. Vi betræder alle sammen vores trægulve med mange kilometer hver dag og derfor kan det ikke undgås at der igennem tiden kommer ridser, og slitage på gulvet vil derfor vise sig. Vi er af den overbevisning at gulvet er boligens vigtigste organ, og derfor er det også vigtigt det står snorlige og er præsentabelt at se på. Det kan også være at farven på gulvet er blevet trist at kigge på efter mange års brug, og derfor trænger til lidt shine i form af en gulvafslibning. Det kan også være du står i en situation hvor du skal sælge dit hus eller din lejlighed, og der kan det også være en god investering, at give dit gamle trægulv nyt liv med en gulvafslibning. Det behøver nemlig ikke koste en formue at få opfrisket dit gulv, selvom at mange har den fordom. 

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Finde den billigste gulvsliber i Odense lige her!

Når du benytter dig af vores online gulvservice, er du sikker på kun at få tilbud fra professionelle gulvfirmaer i Odense og omegn. Efter at du har udfyldt vores online skema med informationer omkring din gulvopgave, sendes din gulvopgave ud til professionelle gulvslibere i Odense. Efterhånden som vores fagpartnere modtager din gulvopgave, kigger de den igennem, hvorefter de vender direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud, på hvad det ville koste dig at få udført din gulvafslibning. Hvis det er nødvendigt for at gulvmanden at komme ud og kigge på dine trægulve inden at han giver dig en billig gulvafslibning pris, laver du bare en aftale med gulvmanden om, hvornår han skal komme forbi og kigge på dine trægulve. Det er altså super smart og nemt!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra lokale gulvsliber fra Odense og omegn

De gulvslibere som viser interesse for din gulvopgave, vender direkte tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende gulvafslibning priser på din gulvopgave. Du er ikke forpligtet til at takke ja til nogen af de tilbud som du modtager. Men hvis du finder et godt tilbud imellem de tilbud på slibning af gulv, som du har modtaget, så er det bare og kontakte gulvfirmaet direkte og aftaler nærmere med gulvmanden omkring tid og gulvbelægning, og hvad der ellers måtte vedrøre din gulvopgave. 

Professionelt håndværk sikrer flotte gulve hver gang

Det tager ikke meget mere end to minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer. Hvis der er noget du er i tvivl om, skriver du bare det i skemaet, og så tager vores fagpartnere også højde for det. Måske er du bekymret for, hvad det koster at få ordnet dine gulve, og du synes måske det er svært at gennemskue priserne på markedet, hvilket er helt forståeligt. Priserne afhænger altid af, hvilken type gulvservice der er tale om, omfanget og kvadratmeterne. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på hvad en gulvafslibning koster i Odense og omegn, inden du laver en aftale med en gulvmand, kan det være en god idé at kontakte flere gulvmænd, og derved kan vi være behjælpelige med at give dig de bedste tilbud og priser fra gulvmænd i Odense.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top