Gulvafslibning Pris2021-03-24T10:20:47+01:00
Forside » Gulvafslibning Pris

Gulvafslibning Priser

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafslibning priser der er til at betale

Lige meget hvilken type opgave man skal have udført i sit hjem, så vil man altid gerne slippe så billigt så muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder også når man er på udkig efter en billig gulvafslibning pris pr m2. Det er nemlig ofte således, at den samme gulvopgave kan koste en vidt forskellig pris, alt efter hvilken gulvsliber du spørg om prisen. Der kan være mange grunde til det. Men ofte, er det fordi at udgifterne i det ene gulvfirma er større end i det andet. Men der er jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den samme gulvopgave.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Find den billigste gulvafslibning pris lige her!

Derfor er det smart, at benytte sig af vores gratis landsdækkende gulvservice. Vi skaffer dig flere gratis og ganske uforpligtende pristilbud, fra forskellige professionelle gulvfirmaer i den by, hvor opgaven skal udføres henne. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores online skemaet bag den grønne knap i toppen på siden, med informationer omkring om hvor stort dit trægulv der skal slibes er, samt hvornår du ønsker opgaven påbegyndt. Når dette er gjort sender vi din gulvopgave i udbud blandt flere professionelle gulvsliber. Dem som viser interesse for slibning af dit gulv vender tilbage til dig med gulvafslibning priser til dig.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få gulvafslibning priser fra de bedste gulvfirmaer i Danmark

Det er ikke kun gulvet, der kan blive friskede op i dit hjem. Hvis du har et slidt køkkenbord, der lavet af træ, er det også muligt, at få tilbud på at slebet det, så det kommer til at ligne et helt nyt køkkenbord igen. Det er en god idé, at samle flere slibe opgave i dit hjem, når nu alligevel, at du er ved at indhente tilbud. Jo flere tilbud du samler, jo billiger bliver det at få udført hver del. Gulvmanden er der jo alligevel med alt sit udstyr, og da de forskellige rum jo er ryddet for møbler, kan du lige så godt få fixede det hele på en gang! Hvis du evt. er tvivl om eksempelvis at din trappe trænger til at blive slebet, så tag en snak med gulvsliberen og lad ham komme med sin mening. Han har den rette erfaring til at kunne bedømme om du skal have udført en afslibning af din trappe nu eller om det kan vente.

Husk at fortælle naboerne at du får besøg af en gulvsliber

Når dit gulv eller andet skal slibes ned skal du være forberedt på, at det larmer rigtigt meget. Det derfor en god idé lige at advare naboerne om, at du får udført en gulvafslibning af din trægulve, så de ikke får kaffen galt i halsen, når gulvmanden går i gang. Det er også en god idé, at høre naboen, om de ikke også har noget der trænger til at blive slebet ned, nu da du alligevel har en gulvmand på besøg. Dels gør det det lidt nemmere at retfærdiggøre den enorme larm, og dels er det også en mulighed for at presse din og din nabos gulvafslibning pris endnu længere ned. Jo flere i kan gå sammen om, at få udført den ene eller den anden slibe opgave mens gulvmanden er der, jo billiger bliver det for jer alle sammen.

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafslibning priser der er til at betale

Hvis du har et gulv, der blevet ridset og måske skævt, så er en professionel gulvmand løsning på dit problem. En professionel gulvmand kan få dit gamle trægulv, til at fremstå som helt nyt igen og det koster mindre end du tror. Konkurrencen er nemlig meget stor i mellem de forskellige gulvsliber rundt omkring i Danmark. De vil jo alle sammen gerne have noget at lave hele tiden, hvilket man godt kan forstå. Netop denne konkurrence i mellem de forskellige gulvsliber kan du nemt udnytte, til at finde frem til de bedste og billigste priser på slibning af gulve uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top