Gulvafslibning Svendborg2021-02-24T13:08:10+01:00
Forside » Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført professionel gulvafslibning i Svendborg

En gulvafslibning kan ikke undgås, efter at dit trægulv igennem tiden får tilført ridser og hakker i gulvbrædderne. Det kan heller ikke undgås, at lakken på dit trægulv bliver slidt igennem på et eller andet tidspunkt. I disse tilfælde er det nødvendigt at få en professionel gulvsliber til at tage sig kærligt af dine trægulve. Hvis du er i tvivl om at dit trægulv trænger til en gulvafslibning, eller om det kan tåle at få en afslibning, så kan du få svar på dette fra en professionel gulvmand fra Svendborg, der kommer ud og kigger på dine trægulve før han giver dig et tilbud.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi udføre alle former for gulvopgaver i Svendborg

Når du benytter dig af vores online gulvservice, er du sikker på kun at få tilbud fra yderst professionelle gulvfirmaer i Svendborg. Efter at du har udfyldt vores online skema med informationer omkring din gulvopgave, sendes din gulvopgave ud til vores kompetente gulvslibere i Svendborg. Efterhånden som de modtager din gulvopgave, kigger de den igennem, hvorefter de vender direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud, på hvad det ville koste dig at få udført din gulvafslibning i Svendborg. Hvis det er nødvendigt for at gulvmanden at komme ud og kigge på dine trægulve inden at han giver dig en billig gulvafslibning pris, laver du bare en aftale med gulvmanden om, hvornår han skal komme forbi og kigge på dine trægulve.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra flere gulvsliber i Svendborg

I stedet for, at du selv skal bruge lang tid på, at kontakte den ene gulvmand efter den anden i Svendborg og omegn, så kan du helt trygt overlade den opgave til os. Efter at du har udfyldt skemaet på vores side med de nødvendige informationer omkring din gulvopgave, så går vi i gang med at finde frem til det gulvfirma i Svendborg, som passer bedst til din opgave. På denne måde så sparer du både tid og ikke mindst en masse penge, da du får flere forskellige priser på din gulvopgave igennem os. Det er uden tvivl den nemmeste måde, at finde frem til et billig og top professionelt gulvfirma i Svendborg. Når gulvsliberen går i gang med at slibe dine gulve, så starter han med at lave en grov slibning med en maskine der har slibebånd på med enten korn 16 eller 24 på. Jo lavere tal, jo mere grovere er slibepapiret. 

Spar op til 70% på gulvafslibning i Svendborg

Når det er gjort, så laver han en mellemslibning med korn 40 eller 60. Når det ønskede resultat er opnået, slutter han af med at lave en fin afslibning af gulvet med korn 80 til 100. Hvor meget der skal slibes og med hvilken type korn, kommer helt an på hvilken stand dit trægulv er. Det er her at erfaringen hos gulvmanden spiller en stor rolle, da han hurtigt kan bedømme, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat. Det er altså vigtigt at vælge en yderst kompetent og professionel gulvsliber, når der er tale om disse opgaver, for at der ikke bliver gjort mere skade end gavn, men det behøver ikke at koste alverden, og vi kan hjælpe dig med at finde en billig gulvsliber uden at du skal gå på kompromis med udførelsen af arbejdet. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top