Gulvafslibning2021-04-17T12:01:38+02:00
Forside » Gulvafslibning

Gulvafslibning

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført top professionel gulvafslibning billigt i hele Danmark

Det er vigtigt at alle steder, hvor der skal udføres afslibning af dit gulv, at der ikke står møbler eller andet i vejen. Lokalet skal være helt ryddet så det er nemt at komme rundt med maskinen. Alt efter hvad du aftaler med gulvfirmaet kan du også blive bedt om at fjerne evt. døre, paneler og lister m.m. inden din gulvopgave kan påbegyndes. Dette er igen fordi at ellers kan maskinen der skal slibe eller høvle dit gulv ikke komme frem over alt. Jo mere der er forberedt og gjort klar, jo før kan arbejdet gå i gang, og så bliver det også billigere, hvis du selv fixer disse småting. Du skal regne med at alle hele processen mht. afslibning af dit gulv og efterfølgende gulvbehandling med lak eller olie eller anden form for gulvbehandling fra start til slut tager ca. 72 timer. Så sørg for at kan være andet sted.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi udføre alle former for gulvopgaver

For at finde frem til den billigste gulvafslibning pris, skal du blot udfylde et online skema med informationer om hvor din gulvafslibning skal udføres henne i landet, samt størrelse på gulvet og evt. speciel ønsker i forbindelsen med din gulvafslibning. Herefter bliver din opgave sendt i udbud blandt flere forskellige professionelle gulvfirmaer. De gulvsliber som viser interesse for din gulvopgave, vender direkte tilbage til dig med gratis og helt uforpligtende gulvafslibning priser på din gulvopgave. Du er ikke forpligtede til at sige ja til nogen af de gulv tilbud du modtager. Hvis du finder et godt tilbud i mellem de tilbud på slibning af gulv, som du har modtaget, så er det bare og kontakte gulvfirmaet direkte og aftaler nærmere med gulvmanden omkring tid og gulvbelægning m.m. Det tager ikke meget mere end to minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer. Hvis der er noget du er i tvivl om, skriver du bare det i skemaet. Det er lige meget om du bor i København, Odense, Århus eller et helt andet sted i Danmark. Vores gulvsliber formidlingsservice dækker nemlig Sjælland, Fyn og Jylland. Kom i gang med det sammen med at indhente tilbud. Tryk på den grønne knap og udfyld skemaet med det samme.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafslibning skal du ALDRIG! udføre selv

I stedet for, at du selv skal bruge lang tid på, at kontakte den ene gulvmand efter den anden, så kan du overlade det til os. Efter at du har udfyldt skemaet med de nødvendige informationer omkring din gulvopgave, så går vi i gang med at finde frem til det gulvfirma, som passer bedst til din opgave. På denne måde så spare du både tid og ikke mindst en masse penge, da du får flere forskellige priser på din gulvopgave igennem os. Det er uden tvivl den nemmeste måde, at finde frem til en billig og top professionel gulvsliber på Sjælland, Fyn og Jylland. Når gulvsliberen går i gang med at slibe dine gulve, så starter han med at lave en grov slibning med en maskine der har slibebånd på med enten korn 16 eller 24 på. Jo lavere tal, jo mere grovere er slibepapiret. Når det er gjort, så laver han en mellemslibning med korn 40 eller 60. Når det ønskede resultat er opnået, slutter han af med at lave en fin afslibning af gulvet med korn 80 til 100. Hvor meget der skal slibes og med hvilken type korn, kommer helt an på hvilken stand dit trægulv er. Det er her at erfaringen hos gulvmanden spiller en stor rolle, da han hurtigt kan bedømme, hvad der skal til for at opnå det bedste resultat.

Gulvafslibning skal du ALDRIG! udføre selv

Det er svært at sætte en fast pris på hvad det koster at få udført en gulvafslibning. Det kommer blandt andet an på hvor mange kvadratmeter der skal slibes, samt hvor mange gange gulvet skal have overfladebehandling med eksempelvis olie, lak eller noget andet. Det kommer også meget an på, hvilket gulvfirma der udføre gulvopgaven for dig. Priserne svinger meget på eksempelvis gulvafslibning København og resten af Danmark. Så der er ofte mange penge at spare ved at indhente en gulvafslibning pris, fra flere forskellige gulvsliber inden du eventuelt takker ja til et af tilbuddene, som du har modtaget. Når du benytter dig af vores online gulvservice, er du sikker på kun at få tilbud fra top professionelle gulvfirmaer. Efter at du har udfyldt vores online skema med informationer omkring din gulvopgave, sendes din gulvopgave ud til top professionelle gulvsliber det lokalområde, hvor gulv opgaven skal udføres. Efterhånden som de modtager din gulvopgave, kigger de den igennem, hvorefter de vender direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud, på hvad det ville koste dig at få udført din gulvafslibning. Hvis det er nødvendigt for at gulvmanden at komme ud og kigge på dine trægulve inden at han giver dig en billig gulvafslibning pris, laver du bare en aftale med gulvmanden om, hvornår han skal komme forbi og kigge på dine trægulve.

Få 3 uforpligtende tilbud

Hvornår trænger dit gulv til gulvafslibning?

Der kan være mange grunde til, at det er tid til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Eksempelvis betræder vi alle sammen vores trægulve med mange kilometer hver dag, år efter år, og derfor kan det ikke undgås at der igennem tiden kommer ridser og slitage på gulvet. Det kan også være at farven på gulvet er blevet mat og meget trist at kigge på efter mange års brug. Men også hvis man for eksempelvis skal sælge sit hus eller sin lejlighed kan det være god investering, at give dit gamle trægulv nyt liv med en gulvafslibning. Det behøver nemlig ikke koste en formue. Det er nemt at få flere gratis og helt uforpligtende tilbud og priser på din gulvafslibning, fra flere forskellige gulvfirmaer, til eksempelvis afslibning af parketgulve, trægulve, plankegulve, laminatgulve eller andre gulvopgaver, som eksempelvis gulvbehandling, afslibning af trapper, reparation af knirkende gulve, afslibning af dørtrin, gulvafhøvling, afslibning af køkkenbordplader. 

En gulvafslibning er en god investering

Det er en meget lille investering at få udført en afslibning af dit gulv, frem for eksempelvis at skulle gå ned i pris, for at få solgt dit hjem. Det er nemlig meget billigere end du tror at få udført en gulvafslibning. Konkurrencen i mellem de forskellige gulvsliber er nemlig enorm stor. Det betyder, at det er muligt at presse prisen i bund, uden at du behøver at gå kompromis med kvaliteten. Det smarteste du kan gøre er indhente gratis og uforpligtende tilbud på din gulvopgave igennem os her på www.billigstegulvafslibning.dk På denne måde spare du tid på ikke selv at skulle kontakte flere forskellige gulvfirmaer, for at finde frem til en gulvmand, der har tid til at udføre din gulvopgave. Du spare med garanti også penge da de gulvsliber der byder ind på din gulvopgave ved at de er i konkurrence med andre gulvfirmaer om at få din gulvopgave i hus. Du er ikke forpligtede til at sige ja til nogen af de gulvafslibning priser. Det er ikke nemt at fastsætte hvor lang tid det tager få slebet dine trægulve. Det komme blandt andet an på, hvor stort et gulvareal der er tale om, og hvilken type træsort gulvet er lavet af. Det kommer også an på om der gjort klar til når gulvmanden kommer. Er de rum hvor gulvet skal slibes ryddet for møbler og lister langs væggene? Er der der adgang til strøm? Hvis vi antager at der er styr på hele, så burde en professionel gulvsliber kunne slibe, og give gulvet en passende overfladebehandling i løbet 2 – 3 dage, hvis det drejer sig om eksempelvis en lejlighed på ca. 75 kvadratmeter. Men hvis du vil være helt sikker, er det bedste du kan gøre og spørge en professionel gulvmand.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top