Gulvfirma2020-12-01T09:43:38+01:00
Forside » Gulvfirma

Gulvfirma

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført din gulvafslibning af et gulvfirma

Hvis du vil være sikker på at din gulvopgave bliver udført perfekt første gang, er det altid en god idé at overlade arbejdet til et professionelt gulvfirma. Men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for at få udført din gulvopgave af et professionelt gulvfirma, når der altså kan være noget at spare. Ved at benytte sig af os kan du ganske gratis indhente de bedste tilbud på din gulvopgave, fra flere lokale og faglærte gulvfirmaer rundt om i landet. Ved at sammenligne de forskellige priser, kan du nemt spare helt op til 70% på din gulvopgave. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvfirmaer udføre alle former for gulvopgaver

Det er nemt at komme i gang med at få tilbud fra de forskellige gulvfirmaer vi samarbejder med igennem os. Du skal blot bruge få minutter på at beskrive din gulvafslibning så nøje som muligt i vores skema, som du finder bag den grønne knap her på siden. Efter at du har gjort det, så sender vi din gulvopgave ud til de forskellige gulvfirmaer, som vi arbejder sammen med i Danmark. Når gulvfirmaerne har kigget din gulvopgave igennem, så vender de direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende gulvafslibning priser. 

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer

Vi samarbejder udelukkende med de bedste gulvfirmaer i Danmark, og gulvfirmaerne vi samarbejder med er nøje udvalgte efter vores krav og principper, som gør at vi kan opretholde en høj og stabil standard. Dette sikrer dig som kunde og forbruger, at det er udelukkende dygtige og faglærte gulvsliber, der kommer til at udføre din gulvopgave for dig. Gulvfirmaernes målsætning er, at kunne tilbyde dig et stykke arbejde af den bedste standard til en pris der er gennemskuelig, og ikke mindst til at betale for dig som kunde – uden at det selvfølgelig går udover kvaliteten og det udførte arbejde, og i sidste ende vil du altså være sikker på at stå med et tilfredsstillende resultat, hvor du ovenikøbet måske har formået at spare nogle procenter, ved hjælp af os. 

Find de bedste gulvfirmaer igennem os

Der er selvfølgelig ikke nogle gulvopgaver der er ens, og der er naturligvis også forskel på priserne alt afhængig af typen af opgave, som skal løses, når du skal finde et gulvfirma til din opgave. Derfor kan du med stor fordel indhente tilbud på forskellige gulvopgaver, for at se hvad der vil matche dine behov, dit budget og præferencer på bedst mulige vis. Hos os finder du kun kompetente gulvfirmaer som råder og vejleder dig ved alle gulvopgaver der stilles, så du sikres det mest optimale valg som kunde, og du ved hvad du har med at gøre. Kun fantasien og dine drømme sætter grænser, og vi kan altså hjælpe dig med at få opfyldt dine boligdrømme til en ganske fornuftig pris, som du kan være med på uden skjulte gebyrer eller ubehagelige efterregninger, hvis dine trægulve trænger til et friskt pust i form af en gulvafhøvling eller afslibning – eller hvad end du måtte have i tankerne. Der er ikke det vores gulvfirmaer ikke kan hjælpe dig med. Ved at benytte dig af os kan du være sikker på du er i trygge hænder fra start til slut. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top