Gulvmand2020-02-05T12:59:46+01:00
Forside » Gulvmand

Gulvmand

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Dygtig gulvmand der er til at betale

F

å flere gratis og uforpligtende tilbud, fra forskellige gulvmænd i dit lokalområde, og finde nemt frem til den billigste. Du kan få tilbud på alle slags gulvopgaver, som eksempelvis gulvafslibning eller gulvafhøvling. Du kan også indhente tilbud på afslibning af køkkenborder eller dørkamme eller lignende. Du får de forskellige tilbud ved at udfylde vores online skema, som du finder bag den grønne knap oven over her på siden. Når du har udfyldt skemaet med de nødvendige informationer, sender vores system din forespørgsel videre ud til forskellige gulvfirmaer, som så kigger din opgave igennem. Når de har kigget opgaven igennem vender de tilbage med gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Du kan så stille og roligt kigge de forskellige tilbud igennem, og se om der er et tilbud. som du ønsker at benytte dig af.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført din gulvafslibning af en professionel gulvmand

Hvis dit gulv er blevet slidt efter mange års brug og har fået ridser og hakker i gulvet, så kan en gulvsliber rette op på disse skader, ved at give dit gulv en gulvafslibning. Alt efter hvilken gulvtype du har, finder gulvmanden den passende type sandpapir, der skal sættes på gulvafslibnings maskinen. Det er nemlig ikke lige meget hvilken type sandpapir der bliver brugt, når ud skal have slebet dit gulv. Det er meget vigtigt, at det passer perfekt sammen, så du er sikker på at få det perfekte resultat første gang! Derfor er det også altid en god idé, at overlade denne type arbejde til en professionel gulvsliber. På denne måde undgår du skader på gulvet, som i værste fald kan medføre, at du skal have lagt et nyt gulv. Du kan nemt finde ud af hvad det ville koste, at udføre din gulvsafslibning. Igennem os kan du nemlig ganske gratis indhente mindst tre gulvafslibning priser. Tilbuddene er ganske uforpligtende at modtage igennem os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafhøvling er til meget slidte gulve

Hvis dit gulv er blevet skævt eller har været malet eller fernis belagt, er det som regel nødvendigt, at give gulvet en gulvafhøvling. En gulvafhøvling er en lidt grovere renovering end når man udføre en gulvafslibning og derfor, er det meget vigtigt at det bliver udført af en professionel gulvservice med den rette erfaring. Hvis man ikke ved hvad man laver, kan man meget hurtigt gøre mere skade end gavn, og i værste tilfælde er skaden så stor, at der skal lægges et helt nyt gulv. Når gulvmanden er færdig med at give hele gulvet en gulvafhøvling vil han typisk slutte af med at give gulvet en gulvafslibning for gøre gulvet helt fint.

Få 3 uforpligtende tilbud