Gulvmand2020-11-30T13:06:45+01:00
Forside » Gulvmand

Gulvmand

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Dygtig gulvmand der er til at betale

Er du på den helt store jagt efter gulvmand, men du synes måske det er en fuldstændig uoverskuelig opgave at navigere rundt i alle de gulvmænd, som er at finde i Danmark? Det forstår vi godt, og derfor er vi også så glade for at kunne byde dig velkommen hos billigstegulvafslibning.dk Vi er til for dig, og vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent gulvmand i hele Danmark, lige meget hvor du er bosat. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få udført din gulvafslibning af en professionel gulvmand

Det er en rigtig god investering at investere i en gulvmand, som kan tage sig af dine gulve. Vores gulvsliber, som vi samarbejder med kan klare alle former for opgaver, når det handler om dine gulve. Vi er også rigtig stolte af at kunne sige, at vi udelukkende samarbejder med de bedste gulvmænd, som er at finde på markedet på Sjælland, Fyn eller Jylland. Men hvordan kan vi så love dig det tænker du så? Det skal vi svare dig på lige her: Vi har på forhånd sørget for at vi alle vores gulvmænd i Danmark, som vi starter et samarbejde med, lever op til vores kriterier, som lyder på at de skal være uddannet og have mange års erfaring med sig. Ydermere har vi også indhentet information fra deres tidligere kunder, for at finde ud af niveauet, og om de har leveret et tilfredsstillende stykke arbejde til en fair gulvafslibning pris. Vi kan derfor stå inde for vores fagpartnere et hundrede procent. 

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Gulvafhøvling er til meget slidte gulve

Synes du ovenstående lyder lovende, så er det super let at komme i gang: Alt hvad du skal foretage dig er blot at udfylde vores online formular, som du finder her på siden, hvor du oplyser os om hvad du har af forventninger, og hvad du går og drømmer om i forhold til din gulvafslibning. Når dette er gjort, sender vi din forespørgsel ud i blandet vores fagpartnere, som så kigger dine forespørgsel igennem, og derefter udregner et super godt tilbud til dig. Det smarte er at du får tilbuddene sendt direkte til dig selv, så du har mulighed for at sammenligne tilbuddene og regne på hvad der bedst kan betale sig for dig. Du skal regne med at modtage mindst tre tilbud. 

Spar op til 70% med en dygtig gulvmand

Vores service er helt igennem gratis at benytte sig af, og du binder dig ikke til noget. Det vil med andre ord altså sige, at det er udelukkende til din fordel. Modtager du en gulvafslibning pris igennem os fra en af vores fagpartnere, så er alt du skal gøre blot at takke ja, og henvende dig direkte tilbage gulvmanden, som du ønsker at benytte dig af. Når du har takket ja til tilbuddet, som du har modtaget, så kan du og gulvmanden aftale det videre forløb, og det er også muligt at få gulvmanden ud, så han kan se med egne øjne hvad opgaven lyder på. Det er også vigtigt at nævne, at hvis du derimod ikke ønsker at benytte dig af et af tilbuddene, så har du helt ret til at takke nej tak. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top