Gulvservice2019-09-07T11:08:09+02:00
Forside » Gulvservice

Gulvservice

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Billig gulvservice til hele Danmark

H

ar du problemer med dine gulv? Knirker de eller er de blevet slidte og ridset? Trænger det til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling? Eller måske noget helt andet? Lige meget hvad der er galt, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til den bedste og billigste gulvservice. Igennem os kan du få tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer, som alle sammen kan løse din opgave, hvad enten det er en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, eller noget helt andet. Start med at udfylde skemaet, som du finder bag den grønne knap oven over her på siden, sender vi nemlig din opgave i udbud hos flere forskellige gulvfirmaer. Når de har kiggede din opgave igennem, vender de tilbage med gratis og ganske uforpligtende gulvafslibning priser. Du kan så kigge tilbuddene igennem og se om der en gulvmand, som du ønsker at benytte dig af.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få flotte gulve i højeste kvalitet

Hvis dit gamle trægulv, er blevet slidt igennem årene og har fået ridser og hakker i gulvbrædderne, kan en professionel gulvsliber rette op det igen. Gulvafslibning er en af de mest populære ting indenfor gulvservice. De gulvfirmaer, som du får tilbud af igennem os, har alle sammen mange års erfaring med at udføre gulvafslibning på alle typer trægulve. Ved at booke en professionel gulvmand igennem os, er du sikker på at opnå det perfekte resultat første gang! Hvis du har specielle ønsker i forbindelse med din gulvafslibning, så kan du tage en snak med gulvmanden om dette. Det kunne eksempelvis være, at du gerne vil have slebet din trappe efter at gulvmanden var færdig med at slibe dine gulve. Start med indhente billige og uforpligtende gulvafslibning priser med det sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Erfarne gulvsliber er garanti for kvalitet

Hvis dit trægulv har været malet eller er blevet meget og har fået dybe ridser og hakker i gulvbrædderne, kræver det en professionel gulvafhøvling af dit trægulv. De gulvfirmaer som du igennem får tilbud igennem os, udføre også denne type gulvservice. Det er meget vigtigt, at når du skal have udført en gulvafhøvling, at det bliver udført af en top professionel lokal gulvsliber. Det kræver nemlig meget erfaring at give et trægulv en gulvafhøvling, uden at der sker skader på gulvet. Den afhøvling maskine man bruger til at høvle gulvet kræver, at man ved hvad man laver, da den ellers ender med at høvle hele gulvet op. Men alle disse bekymringer slipper du for at tænke på, når du indhenter gulvafslibning pris tilbud igennem os.

Få 3 uforpligtende tilbud