Gulvservice2020-11-30T13:09:19+01:00
Forside » Gulvservice

Gulvservice

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Billig gulvservice til hele Danmark

Har du problemer med dine gulv? Knirker de eller er de blevet slidte og ridset? Trænger det til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling? Eller måske noget helt andet? Lige meget hvad der er galt, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til den bedste og billigste gulvservice. Igennem os kan du få tilbud fra flere forskellige gulvfirmaer, som alle sammen kan løse din opgave, hvad enten det er en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, eller noget helt andet. Start med at udfylde skemaet, som du finder bag den grønne knap oven over her på siden, sender vi nemlig din opgave i udbud hos flere forskellige gulvfirmaer. Når de har kiggede din opgave igennem, vender de tilbage med gratis og ganske uforpligtende gulvafslibning priser. Du kan så kigge tilbuddene igennem og se om der en gulvmand, som du ønsker at benytte dig af.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få flotte gulve i højeste kvalitet

Hvis dit gamle trægulv, er blevet slidt igennem årene og har fået ridser og hakker i gulvbrædderne, kan en professionel gulvsliber rette op det igen. Gulvafslibning er en af de mest populære ting indenfor gulvservice. De gulvfirmaer, som du får tilbud af igennem os, har alle sammen mange års erfaring med at udføre gulvafslibning på alle typer trægulve. Ved at booke en professionel gulvmand igennem os, er du sikker på at opnå det perfekte resultat første gang! Hvis du har specielle ønsker i forbindelse med din gulvafslibning, så kan du tage en snak med gulvmanden om dette. Det kunne eksempelvis være, at du gerne vil have slebet din trappe efter at gulvmanden var færdig med at slibe dine gulve. Start med indhente billige og uforpligtende gulvafslibning priser med det sammen.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Erfarne gulvsliber er garanti for kvalitet

Hvis dit trægulv har været malet eller er blevet meget og har fået dybe ridser og hakker i gulvbrædderne, kræver det en professionel gulvafhøvling af dit trægulv. De gulvfirmaer som du igennem får tilbud igennem os, udføre også denne type gulvservice. Det er meget vigtigt, at når du skal have udført en gulvafhøvling, at det bliver udført af en top professionel lokal gulvsliber. Det kræver nemlig meget erfaring at give et trægulv en gulvafhøvling, uden at der sker skader på gulvet. Den afhøvling maskine man bruger til at høvle gulvet kræver, at man ved hvad man laver, da den ellers ender med at høvle hele gulvet op. Men alle disse bekymringer slipper du for at tænke på, når du indhenter gulvafslibning pris tilbud igennem os.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top