Gulvsliber2020-11-30T13:12:23+01:00
Forside » Gulvsliber

Gulvsliber

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Gør brug af kompetente gulvsliber

De gulvfirmaer, som du får tilbud fra igennem os, har alle mange års erfaring med forskellige former for gulvservice og kan bl.a. også udføre en gulvafslibning. En professionel gulvafslibning af dine gulve fjerne ridser og evt. mørke pletter og hakker i gulvet. Hvis du har et dørtrin eller en trapper, der også trænger til en afslibning, så kan de gulvmand, som du modtager tilbud fra igennem os, også tilbyde dig at slibe disse for dig. Efter at din afslibning er færdig vil resultatet være et gulv eller en trappe som fremstår som helt ny igen.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Giv dine slidte trægulve nyt liv

Du kan få tilbud på alle slags gulvopgaver af professionelle gulvmand igennem os. Eksempelvis, hvis dit gulv trænger til en gulvafslibning eller, hvis du skal have dit køkkenbord slebet ned eller lignende, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til de bedste og billigste gulvsliber. Efter at du har udfyldt vores online skema, som du finder bag den grønne knap, med informationer omkring hvad det er der skal slibes, sender vi din opgave i udbud blandt flere professionelle lokale gulvsliber. Dem der har interesse i din opgave vender tilbage med gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Lokal gulvafsliber er din garanti for godt et håndværk

Det er nødvendigt at give dit gulv en gulvafhøvling, når gulvet er blevet meget slidt og evt. også er blevet skævt. Det kan også være nødvendigt, hvis dit trægulv har været malet eller har en fernis belagt overflade. Processen med at give dit gulv en gulvafhøvling foregår med en gulvhøvl der kan indstilles, så den passer lige præcis til dit gulv. Gulvhøvlen skærer en par millimeter af trægulvets overflade og derfor er det ekstra vigtigt at du overlade dette arbejde til en professionel gulvmand. Efter at dit gulv har fået den nødvendige gulvafhøvling, vil gulvsliberen som regel slutter af med at give dit trægulv en gulvafslibning for at opnå det bedste resultat.

Husk at fortælle naboerne at du får besøg af en gulvsliber

Når du har fået udført en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, er det nødvendigt at give dit gulv en overfladebehandling. Denne overfladebehandling har flere funktioner. Dels skal den beskytte dit gulv mod slitage og sørge for at gulvet holder så længe som muligt. Men en overfladebehandling er også med til at få dit gulv til fremstå flot og indbydende. Hvis du har behov for at rengøre dine gulve meget tit, er det vigtigt at du informere din gulvmand om dette. Det kunne eksempelvis være hvis der var små børn i familien eller hvis der er husdyr, der gør at det er nødvendigt at rengøre gulvene ofte. Så kan gulvsliberen nemlig finde en passende overfladebehandling. Start med at få priser på din gulvafslibning fra flere lokale gulvsliber, og gør drømmene til virkelighed.

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top