Gulvsliber2019-09-07T11:08:37+02:00
Forside » Gulvsliber

Gulvsliber

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Gør brug af kompetente gulvsliber

De gulvfirmaer, som du får tilbud fra igennem os, har alle mange års erfaring med forskellige former for gulvservice og kan bl.a. også udføre en gulvafslibning. En professionel gulvafslibning af dine gulve fjerne ridser og evt. mørke pletter og hakker i gulvet. Hvis du har et dørtrin eller en trapper, der også trænger til en afslibning, så kan de gulvmand, som du modtager tilbud fra igennem os, også tilbyde dig at slibe disse for dig. Efter at din afslibning er færdig vil resultatet være et gulv eller en trappe som fremstår som helt ny igen.

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Giv dine slidte trægulve nyt liv

D

u kan få tilbud på alle slags gulvopgaver af professionelle gulvsliber igennem os. Eksempelvis, hvis dit gulv trænger til en gulvafslibning eller, hvis du skal have dit køkkenbord slebet ned eller lignende, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til de bedste og billigste gulvsliber. Efter at du har udfyldt vores online skema, som du finder bag den grønne knap, med informationer omkring hvad det er der skal slibes, sender vi din opgave i udbud blandt flere professionelle lokale gulvsliber. Dem der har interesse i din opgave vender tilbage med gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2019-07-31T15:45:32+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. Alle gulvsliber skal overholde de strenge krav der stilles til dem om blandt andet, at udføre deres arbejde perfekt værd gang således, at du altid kan være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?2019-07-31T15:45:54+02:00

Når man foretager en gulvafslibning, så fjernes der op til 1 millimeter af træets tykkelse. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning nok til at fjerner ridser, misfarvninger og pletter på trægulvet.

Når man foretager en gulvafhøvling, fjernes der op til 4 millimeter af gulvets tykkelse når de små knive høvler trægulvet. En gulvafhøvling er det rigtige valg, hvis dine trægulve er meget slidte og har huller, ujævnheder, fernis gulve eller har spartel og limrester på gulvbrædderne.

Hvad koster en gulvafslibning eller gulvafhøvling?2019-07-31T15:46:24+02:00

Det er ikke muligt, at fastsætte en pris på hverken gulvafslibning eller gulvafhøvling før at gulvmanden har været ude og se på trægulvene. 

Alle gulvopgaver er forskellige og derfor bør du altid få en gulvmand ud og kigge på din gulvopgave inden, at du siger ja tak til et tilbud.

Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2019-07-31T15:47:54+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene som du modtager igennem os, er helt uforpligtende og ganske gratis at modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Lokal gulvafsliber er din garanti for godt et håndværk

Det er nødvendigt at give dit gulv en gulvafhøvling, når gulvet er blevet meget slidt og evt. også er blevet skævt. Det kan også være nødvendigt, hvis dit trægulv har været malet eller har en fernis belagt overflade. Processen med at give dit gulv en gulvafhøvling foregår med en gulvhøvl der kan indstilles, så den passer lige præcis til dit gulv. Gulvhøvlen skærer en par millimeter af trægulvets overflade og derfor er det ekstra vigtigt at du overlade dette arbejde til en professionel gulvmand. Efter at dit gulv har fået den nødvendige gulvafhøvling, vil gulvsliberen som regel slutter af med at give dit trægulv en gulvafslibning for at opnå det bedste resultat.

Husk at fortælle naboerne at du får besøg af en gulvsliber

Når du har fået udført en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, er det nødvendigt at give dit gulv en overfladebehandling. Denne overfladebehandling har flere funktioner. Dels skal den beskytte dit gulv mod slitage og sørge for at gulvet holder så længe som muligt. Men en overfladebehandling er også med til at få dit gulv til fremstå flot og indbydende. Hvis du har behov for at rengøre dine gulve meget tit, er det vigtigt at du informere din gulvmand om dette. Det kunne eksempelvis være hvis der var små børn i familien eller hvis der er husdyr, der gør at det er nødvendigt at rengøre gulvene ofte. Så kan gulvsliberen nemlig finde en passende overfladebehandling. Start med at få priser på din gulvafslibning fra flere lokale gulvsliber, og gør drømmene til virkelighed.

Få 3 uforpligtende tilbud