Slibning af gulv2020-12-01T09:52:39+01:00
Forside » Slibning af gulv

Slibning af gulv

Få 3 uforpligtende tilbud
Få 3 uforpligtende tilbud

Slibning af gulve udføres i hele Danmark

Ser dit trægulv trist og slidt ud? Måske trænger det til nyt liv I form af en slibning? Når gulvet skal friskes op, er den mest anvendte løsning en afslibning af gulvet. Der er faktisk sjældent brug for at høvle gulvet, hvilket også tærer mere på gulvet end en afslibning af gulvet. Når dit gulv bliver slebet, slibes omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget. Det er dog nok til at gøre gulvet klar til behandling. Her anvender vi enten lak, lud, olie eller maling, alt efter hvilken gulvtype der er tale om. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det er nemt at få tilbud 

Få 3 uforpligtende tilbud

Vi udføre alle former for gulvopgaver

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er vores fagpartnere klar over, og derfor er det kun meget omhyggelige gulvfirmaer, vi samarbejder med. Du kan være sikker på at de har slebet mange gulve igennem tiden, og derfor ved de efterhånden alt om hvordan det skal gøres. Så hvis du vil være sikker på at slibningen af dit gulv bliver udført perfekt første gang, er det altid en god idé at overlade arbejdet til et professionelt gulvfirma, som ved hvad de laver. Men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for at få udført din slibning af dit gulv af et professionelt gulvfirma, når der altså kan være noget at spare. Ved at benytte sig af os kan du ganske gratis indhente de bedste tilbud på din gulvafslibning, fra flere lokale og faglærte gulvfirmaer rundt om i landet. Ved at sammenligne de forskellige priser, kan du nemt spare helt op til 70% på din gulvopgave. 

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvilke gulvsliber får jeg tilbud fra?2020-05-08T21:37:01+02:00

Alle de gulvsliber, som modtager din gulvopgave igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle gulvsliber. De har alle sammen stor erfaring indefor alle typer gulvopgaver. Du kan derfor altid være sikker på, at du får den bedste og billigste pris på din gulvopgave uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

✅ Hvad koster en professionel gulvsliber?2020-05-08T21:37:11+02:00

Det er umuligt, at sige, hvor meget en professionel gulvsliber koster. Det kommer helt an på, hvilken type gulvopgave det drejer sig om, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med gulvopgaven. Det er derfor altid en god idé, at indhente flere gratis gulvsliber tilbud igennem os, så du finder den rigtige gulvsliver, og undgår at betale for meget.

✅ Hvad skal jeg gøre inden at gulvfirmaet kommer?2020-05-08T21:37:21+02:00

Det er en rigtig god idé, at tømme alle de forskellige rum eller værelser, hvor gulvsliberen skal slibe trægulvene. Det spare alle parter for meget tid, hvis du allerede inden, at gulvmanden kommer, har ryddet de forskellige rum og værelser for møbler og andet. Start med at få tilbud fra flere gulvfirmaer, så du er sikker på ikke, at komme til, at betale for meget.

✅ Skal jeg sige ja til et af de tilbud som jeg modtager?2020-05-08T21:37:31+02:00

Nej, du er ikke forpligtede på nogen måder til, at skulle sige ja, til et af de tilbud, som du modtager igennem os. Alle tilbuddene, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende modtage.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE GULVSLIBER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige gulvsliber skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på enten din gulvafslibning eller din gulvafhøvling. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Få tilbud på slibning af gulv fra flere gulvsliber

Det er nemt at komme i gang med at få tilbud fra de forskellige gulvsliber vi samarbejder med igennem os. Du skal blot bruge få minutter på at beskrive hvilken type gulv der er tale om så nøje som i vores skema, når du ønsker en slibning af dit gulv, som du finder bag den grønne knap her på siden. Efter at du har gjort det, så sender vi din forespørgsel ud til de forskellige gulvfirmaer, som vi arbejder sammen med i Danmark. Når gulvfirmaerne har kigget din forespørgsel igennem, så vender de direkte tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Spar op til 70% på slibning af gulv

Vi samarbejder udelukkende med de bedste gulvfirmaer på Sjælland, Fyn og Jylland, og gulvfirmaerne vi samarbejder med er nøje udvalgte efter vores krav og principper, som gør at vi kan opretholde en høj og stabil standard. Dette sikrer dig som kunde og forbruger, at det er udelukkende dygtige og faglærte gulvfirmaer, der kommer til at udføre slibningen af dine gulve for dig. Gulvfirmaernes målsætning er, at kunne tilbyde dig et stykke arbejde af den bedste standard til en pris der er gennemskuelig, og ikke mindst til at betale for dig som kunde – uden at det selvfølgelig går udover kvaliteten og det udførte arbejde, og i sidste ende vil du altså være sikker på at stå med et tilfredsstillende resultat, hvor du ovenikøbet måske har formået at spare nogle procenter, ved hjælp af os. 

Få 3 uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder om os


5 stjerner for kvalitet til en god pris

Rudy Madsen – Lyngby

Jeg havde længe tænkt på, at få slibet mit trægulv på 35 kvm. Tanken om, at gøre det selv havde strejfet mig, men jeg kom heldigvis på andre tanker da jeg hørte om billigstegulvafslibning.dk Jeg indhentede flere gratis tilbud og endte med, at vælge et af de tilbud, som jeg modtog. Som aftalt ankom der tre friske gutter mandag morgen kl. 08:00 Jeg gennemgik opgaven med den ene af gulvsliberne i mens, at de to andre gjorde klar. Efter at have sat dem i gang, så kørte jeg på arbejde. Klokken 12:15 ringede de og sagde, at de nu var færdige med gulvopgaven. Jeg kørte hjem og tjekkede, at alt var som det skulle være og det var de. Gulvslibere gjorde rent og tog affaldsposerne sig da de gik. Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele processen, og jeg vil til enhver tid anbefale andre folk, at benytte billigtsegulvafslibning.dk , til at finde et dygtigt gulvfirma.

Virkelig flot arbejde og hurtigt gennemført

Karen Frederiksen og Kent Frederiksen – Ikast

Vores trægulve var meget hårdt medtaget efter 15 års manglende vedligeholdelse. Så vi var i tvivl om, at de overhovedet kunne fixes. Det må man sige, at de kunne. Vores gamle trægulve fremstår nu, som helt nye. Hele vejen igennem forløbet var kommunikationen klar og meget præcis. Gulvfirmaet gav os gode råd i forhold til forberedelsen inden at de gik i gang. De to gulvsliber var meget venlige og havde forståelse for de mange små detaljer i vores taglejlighed, der blandt andet også havde en trappe, som også skulle slibes og lakeres. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi vil helt klart anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til at finde det perfekte gulvfirma.


Super service meget flotte gulve

Inge Rasmussen & Per Rasmussen – Lyngby

Vi fik 3 uforpligtende tilbud på voresgulvslibning samt overfladebehandling igennem billigstegulvafslibning.dk. Vi fik tilbuddene meget hurtigt efter, at vi havde sendt vores forespørgelse afsted. Og det tog ikke lang tid, at finde frem til det gulvfirma, som vi gerne vil have til, at udføre opgaven. Gulvfirmaet mødte op til den aftalte tid og udførte et meget flot stykke arbejde. De sleb vores parketgulve og gav det en efterbehandle efter vores ønske. Efter udførelsen af den første opgave, som vi havde fået tilbud og fået udført, så ønskede vi også, at få slebet og overfaldebehandlet vores trægulv i gæsteværelset. Vi tog derfor en snak med gulvfirmaet, som vi meget hurtigt bleve enige med omkring en fast pris på denne gulvopgave. Og det har vi ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale andre, at benytte sig af billigstegulvafslibning.dk til, at finde et godt gulvfirma.

Få 3 uforpligtende tilbud
Go to Top